Arcok a Sikerek mögött
Social Media Management

Legyen szó Facebook, Instagram oldalak kezeléséről, rendszeres posztolásról, TikTok Tartalomgyártásról, ránk számíthatsz. Láthatóvá tesszük a cégedet az online térben.

Kezdjük az elején: Mi is az a Social Media Management?

 A social media management, vagyis a közösségi média menedzsment egy olyan folyamat, amely során egy szervezet vagy egyén (jobb esetben) hatékonyan kezeli és optimalizálja a közösségi média platformokon történő jelenlétét. Ez magában foglalja a tartalomtervezést, a tartalomgyártást (posztolás/TikTok videók), azok közzétételét, a közösség kezelését és a teljesítményelemzést is. 

A Social media management célja, hogy az online térben a különböző social media platformokon növelje a márka láthatóságát & a felhasználói elkötelezettséget. Ezáltal elősegíti az üzleti célok elérését is közvetett módon, legyen szó akár webshopos eladásokról, lead generálásról (érdeklődőszerzés) és márkaépítésről.

Honnan tudod, hogy szükséged van Social Media Managementre?

Egy cégnek akkor van szüksége social media managementre, amikor felismeri, hogy a közösségi média jelenlétének hatékony kezelése ma már elhanyagolhatatlan és kulcsfontosságú az üzleti célok elérésében és a márkaépítésben.

Aki nem látszik, az nem játszik. Manapság a legtöbben “social background check-et” csinálnak, mielőtt felveszik a kapcsolatot egy lehetséges üzleti partnerrel. Ha offline kapják az üzleti ajánlást, akkor is megnézik a partnert az online térben és csak utána kérnek tőle ajánlatot, ha ott is szimpatikus amit látnak. Ezért is fontos, hogy márkahű és konzisztens kommunikációt folytassunk az online térben.

Végig támogatunk, hogy
ne kelljen a sötétben tapogatóznod

Facebook & Instagram posztokat írni nem a Cégvezető feladata - TikTok videókat forgatni meg pláne nem - A Social Media Management ma már egy külön szakma. Egy olyan terület, amelynek kezelését egy profi csapatra, például ránk érdemes bízni, ha eredményeket is szeretnél!

Miért lehet problémás az, ha a cégvezető maga készíti a social media tartalmakat?

1.) Időhiány: A cégvezetőknek általában rengeteg feladatuk van, így nehezen jut elég idejük a közösségi média tartalmak átgondolt, stratégiai alapú készítésére. Ez nagyon hamar hanyagsághoz vezethet, ami csökkenti a posztok hatékonyságát, a végén pedig el is megy a kedvük a posztok készítésétől.

2.) Szakmai tudás hiánya: A közösségi média kezelése speciális készségeket igényel, beleértve a tartalomkészítést, a közösségkezelést, a social media marketinget és az adatelemzést. Ha a cégvezető nem rendelkezik ezekkel a készségekkel, a közösségi média tevékenység nem lesz eredményes. 

3.) Nem kohéziós tartalom: A cégvezetők hajlamosak lehetnek arra, hogy spontán, tervezetlen tartalmakat hozzanak létre, ami inkonzisztens üzenetekhez és a márka identitásának gyengüléséhez vezethet. Az ad hoc posztolgatás nem vezet sikerre. 

Lehet, hogy most azt gondolod, milyen sok pénzt spórolsz meg azzal, hogy nem fizetsz a közösségi média posztolásért/TikTok tartalomgyártásért egy hozzáértő marketingügynökségnek, hanem te magad elmókolgatsz ezekkel a dolgokkal amikor éppen van időd. 

DE, abba belegondoltál már, hogy vajon mennyi pénzt hagysz az asztalon napról napra azáltal, hogy nem egy ténylegesen hozzáértő csapat kezeli a social media felületeidet, és gyárt olyan tartalmakat konzisztensen, hogy azok valóban kihozzák a vállalkozásod online jelenlétéből a maximumot? 

Hosszú távon értelemszerű kiszervezni a social media managementet és a TikTok tartalomgyártást, hiszen a cégvezető kapacitása is véges, számára is 24 órából áll egy nap, illetve nem érthet ő sem mindenhez, hiszen teljesen szétforgácsolódna.

Az ad hoc posztolgatás
nem vezet sikerre

REFERENCIÁK

Akik már bizalmat szavaztak nekünk.
onlinemarketing_alternativa
SEEALOGO2
Róbert Koch
Róbert Koch
2024-06-22
Minden kérdésemre szakértőként kapok választ, nagyon felkészült csapat. Folyamatosan fejlődnek ők is, így úgy érzem, biztos kezekben vagyok.
Tímea Kreiszné Németh Tímea
Tímea Kreiszné Németh Tímea
2024-05-21
Csak ajánlani tudom mindenkinek Réka és Lea munkáját! Nagyon precíz és alapos munkát végeznek és az eredmény sem marad el! A kommunikációjuk és nagyon szuper, mindenre válaszolnak nagyon rövid időn belül. A kérdésekre is mindig készségesen válaszolnak. Szóval igazán profi szakemberek.
Gábor Huszák
Gábor Huszák
2024-05-16
Több mint három hónapja dolgozunk együtt Facebook hirdetések kezelésében és posztolásban segítenek. Segítségükkel sok új ügyfelet értem el. Válaszd te is a FrozenMango Media-t és nem fogsz csalódni!
Anita Szabó
Anita Szabó
2024-05-01
Tudatos és lelkes csapat. Mindenre képesek, hogy sokszorozzák a bevételed Ha igazán jó marketinget akarsz akkor keresd a Frozen Mango csajokat
Aurélia Reichardt
Aurélia Reichardt
2024-04-20
Bármikor fordulok a Frozen-hez, mindig készséggel, gyorsan állnak rendelkezésre és minden problémámra azonnal találnak megoldást. Abszolút csak ajánlani tudom a velük való tartós együttműködést.
Pápai Áron
Pápai Áron
2024-04-18
Nehany honapja kezdtunk neki a kozos munkanak. Szocmedia hirdeteseket keszitik es csinaljak nekunk. Az anyagot precizen, a keresnek teljes mertekben megfeleloen, nagyon kreativ modon keszitik el. Ha barmi gondom merult eddig fel, szinte azonnal el tudtam erni oket. Mindenkinek nyugodt szivvel ajanlom, realis az arszabasuk, segitokeszek, es nem kell napokat varni a kontaktalasra.
Kevin Kovács
Kevin Kovács
2024-03-11
Rendkívül elégedett vagyok Réka oktatási módszereivel. Jelenleg a Google hirdetéskezelésre készít fel, de a TikTok hirdetéseket is az ő segítségével tudtam elsajátítani. Nagyon türelmes és segítőkész volt az egész tanulási folyamat során, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosabb legyek ezen a területen. Réka szakmai tudása lenyűgöző, és minden kérdésemre érthetően, felkészülten válaszolt. Egyértelművé tette a hirdetési platformok bonyolult világát, és megmutatta, hogyan maximalizálhatom a hirdetési erőfeszítéseimet a legjobb eredmények érdekében. Bátran ajánlom Rékát mindenkinek, aki szeretné megérteni a hirdetéseket vagy szeretné növelni vállalkozása üzleti eredményét.
Mária Radnóti
Mária Radnóti
2024-03-10
Valódi lelkesedés és valódi szaktudás. Több mint 3 oldalnyi feladatot(!) írtam össze ami óriási potenciált tud hozni bevételben, hálás vagyok a lányoknak mert tényleg érezni, hogy segíteni akarnak és nem túl lenni az ügyfelen! Őszintén nagyon ajánlom őket, ha valakinek tényleg fontos a saját márkája és törődik a cégével! Köszönöm nektek!
Team Cremas
Team Cremas
2024-03-08
Nagyon szeretünk velük dolgozni, mindig naprakészek és rendkívül jó a kommunikáció. Köszönjük a közös munkát! Keresd őket bizalommal, mert biztos, hogy nem fogod megbánni!
Boglárka Marinka
Boglárka Marinka
2024-03-05
Réka felkészült a cégemből. A tanácsadása szuper volt. Kitértünk mindenre és mondott jó ötleteket, amiket már részben meg is valósítottam. És azon vagyok, hogy a többi is megvalósuljon.
Vica és Csaba
Vica és Csaba
Tovább olvasom
Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Rékára és Leára! 🙂 Ők végre nem csak a levegőbe beszélő marketingesek, hanem egyenesen, érthetően, átláthatóan kommunikálnak. Amit vállalnak, azt a maximumon felül teljesítik! Szakmájukban kimagasló tudással rendelkeznek, de ami szerintem szintén nagyon fontos, hogy ők is hisznek a vállalkozásunkban, így szívvel-lélekkel tudunk együtt dolgozni! Köszönjük Nektek! Vica & Csaba
Krisztian P.
Krisztian P.
Tovább olvasom
Kiváló csapat, humoros és érthető kommunikáció. Nagyon örülök, hogy a Frozen Mango mellett döntöttünk. Felkészült, profi szakemberek. Lényegretörő tanácsaikkal, szaktudásukkal sokat segítettek cégünknek. Csak ajánlani tudjuk Őket Mindenkinek.
Timea B.
Timea B.
Tovább olvasom
A Rékával való együttműködés nagyon gördülékenyen ment, gyorsan reagált minden kérésemre és professzionálisan igazgatta a háttérben a hirdetéseimet, ami folytán egy nagyon sikeres kampányt zártunk. A felvetéseimre, ötleteimre szakmailag megalapozott válaszokat adott, így sokat tanultam én is a közös munkánk által. Úgy éreztem, nem vagyok egyedül a folyamatban, hanem egy biztos kéz irányítja a hirdetéseimet, így amiatt nem kell aggódnom, tudok a többi teendőre koncentrálni. Köszönöm és szívből ajánlom!
Krisztián K.
Krisztián K.
Tovább olvasom
Nagyon kedvesek, aranyosak, segítőkészek. Bátran ajánlom őket.
Áron P.
Áron P.
Tovább olvasom
Nehany honapja kezdtunk neki a kozos munkanak. Szocmedia hirdeteseket keszitik es csinaljak nekunk. Az anyagot precizen, a keresnek teljes mertekben megfeleloen, nagyon kreativ modon keszitik el. Ha barmi gondom merult eddig fel, szinte azonnal el tudtam erni oket. Mindenkinek nyugodt szivvel ajanlom, realis az arszabasuk, segitokeszek, es nem kell napokat varni a kontaktala
Mária R.
Mária R.
Tovább olvasom
Valódi lelkesedés valódi szakértelem! 🙌🏻
Zoltan N-M.
Zoltan N-M.
Tovább olvasom
Egy igazán megbízható marketing ügynökség! Tényleg tudták hogy mint kell tenni és főleg, hogy mikor 🤓. Bizalommal tudom ajánlani őket 😉
Tamás Cs.
Tamás Cs.
Tovább olvasom
Google Ads auditot kértem tőlük, és időre, pontosan elemezték a fiókot, sok olyan tanácsot, tippet kaptam, amivel aztán lehet finomítani a kampányok teljesítményét.
Dikó P.
Dikó P.
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom mindenkinek a Frozen Mango Media-t, aki gyors és megbízható partnert keres a marketing világában. Számomra abszolút pozitív a tapasztalat, később is keresni fogom őket. 🙂
CPM
CPM
Tovább olvasom
Köszönjük a Frozen Mango Media munkáját, nélkülük nem siekrült volna elérnünk azt, hogy egy nemzetközi cég magyarországi partnerei lehetünk!
Előző
Következő

Mikor érdemes hozzánk fordulnod és hogyan tudunk neked segíteni a közösségi média menedzsment terén?

1.) Ha jelenleg is aktívan posztolsz a következő platformokon, vagy csak az egyiken: Meta (Facebook, Instagram) – TikTokDe nem vagy (felhőtlenül) elégedett az eredményekkel, és azt érzed, hogy egyáltalán nem hatékony, ahogy csinálod, vagy esetleg ahogy az a csapat csinálja, akinek jelenleg ki van szervezve ez a feladat.

 Ez esetben először egy social media auditot érdemes kérned tőlünk, amelyből kiderül, eddig hol csúsztak el a dolgok, és miben rejlik a kiaknázatlan potenciál, hogy lehetne eredményesebben tartalmakat gyártani. 

A Facebook és Instagram organikus elérése, vagyis az, hogy az oldalkövetők hány százalékának jelenít meg egy adott posztot az algoritmus hirdetés nélkül, jelentősen lecsökkent az elmúlt években. A közösségi média platformok algoritmusai előnyben részesítik a fizetett tartalmakat.

A Facebookon az organikus elérés általában nagyon alacsony, kb. 5-6%-ig terjedhet, az Instán is 10% alatti, gyakran 5-7% körüli értékekkel, ezért a posztolás mellé kell tenni a hirdetést is.

Egy social media audit során átvizsgáljuk az eddigi social media tevékenységedet (1 évre visszamenőleg) , és prezentáljuk neked az elkészített anyagot, ahol lehetőséged nyílik kérdezni tőlünk, ha valami esetleg nem egyértelmű. A prezentáció után pedig elküldjük emailben az anyagot.

2.) Ha eddig még nem posztoltál aktívan a fent említett platformokon, de ezen szeretnél változtatni, azonban nem szeretnéd te kezelni a cég social media felületeit, illetve nem szeretnél felvenni erre egy munkatársat, inkább kiszerveznéd.

Fordulj hozzánk bizalommal! 

Kattints a gombra, írd le miben szeretnéd kérni a segítségünket, és küldd el az ajánlatkérésedet! Mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Kikkel fogsz dolgozni?

AZ ARCOK A SIKEREINK MÖGÖTT.

Réka

Fekete öves PPC Ninja & Marketingstratéga

Lea

Fekete öves SEO & Marketingstratéga

TEGYÜK MÉG SIKERESEBBÉ A VÁLLALKOZÁSODAT!

A legjobb alkalom Tegnap volt, a második legjobb alkalom viszont MOST van!

hu_HU