Facebook hirdetések
szolgáltatóként

Legyen szó Meta (Facebook, Instagram), Google, Pinterest, vagy akár TikTok hirdetéskezelésről, bátran bízd ránk a platformokat, akár kicsiben (minimum 100.000 Ft/platform/hó hirdetési költés), akár nagyban gondolkodsz.

Akár webshopos eladások fellendítése a cél, akár lead generálás (érdeklődők szerzése) különböző termékekre/szolgáltatásokra, vagy általános márka-, és imázsépítés, jó helyen jársz. 

A webshopok és szolgáltatások mellett applikációkat is hirdetünk. Tudunk segíteni abban is, hogy minél többen letöltsék az appot, illetve, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon. 

A számokban (is) mérhető sikerek mellett elkötelezetten támogatjuk az Ügyfeleink vállalkozásainak növekedését, térnyerését az online térben, PPC hirdetéskezeléssel és egyéb marketingeszközökkel.

Hiszünk abban, hogy a holisztikus marketingszemlélet csodákra képes, és szükség van marketing mixre, nem csak egy “marketinglábra”.

Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen garanciát tudunk vállalni, de az igazság az, hogy minden vállalkozás különböző, így nincs univerzális garancia.

Azt azonban megígérjük, hogy minden esetben maximális erőbedobással, de inkább azon felül dolgozunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el, és a lehető legmagasabb szintre emeljük az Ügyfélelégedettséget.

Egyik ügyfelünk webshopjánál 37.8-as ROAS-t (hirdetésmegtérülés) értünk el megfelelően optimalizált Meta (Facebook & Instagram) hirdetésekkel. Felhasználóbarát weboldal, szezonális promóciók, stratégiánk alapján beállított hirdetések, folyamatos optimalizálás, fejlesztés,  és a termékek megfelelő árazása biztosította ezt a sikert.

416.301 Ft költésből
15.777.100 Ft bevétel

37.8 ROAS (Hirdetési megtérülés)

Az online hirdetéskezelés sosem volt egyszerű, de az utóbbi időben különösen nehézzé vált eredményesen hirdetni. Cégvezetőként ne szakadj szét – fókuszálj a vállalkozásod irányítására, a hirdetések kezelését pedig bízd egy profi csapatra, például ránk!

Ha eddig te magad kezelted a hirdetéseidet, akkor bizonyára tisztában vagy azzal, hogy a korábbi sikereid már egyáltalán nem garantáltak a folyamatosan változó hirdetési környezetben. 

Lehet, hogy most azt gondolod, milyen sok pénzt spórolsz meg azzal, hogy nem fizetsz a hirdetéskezelésért egy hozzáértő marketingügynökségnek, hanem te magad elmókolgatsz vele. 

DE, abba belegondoltál már, hogy vajon mennyi pénzt hagysz az asztalon napról napra azáltal, hogy nem egy ténylegesen hozzáértő csapat kezeli azokat a hirdetéseket,  állítja be, és optimalizálja úgy a kampányokat, hogy azok valóban kihozzák a vállalkozásod online jelenlétéből a maximumot? 

Hosszútávon értelemszerű kiszervezni az online marketinget, beleértve a PPC hirdetéskezelést, hiszen a cégvezető kapacitása is véges, számára is 24 órából áll egy nap, illetve nem érthet ő sem mindenhez, hiszen teljesen szétforgácsolódna. 

REFERENCIÁK

Akik már bizalmat szavaztak nekünk.
onlinemarketing_alternativa
SEEALOGO2
Róbert Koch
Róbert Koch
2024-06-22
Minden kérdésemre szakértőként kapok választ, nagyon felkészült csapat. Folyamatosan fejlődnek ők is, így úgy érzem, biztos kezekben vagyok.
Tímea Kreiszné Németh Tímea
Tímea Kreiszné Németh Tímea
2024-05-21
Csak ajánlani tudom mindenkinek Réka és Lea munkáját! Nagyon precíz és alapos munkát végeznek és az eredmény sem marad el! A kommunikációjuk és nagyon szuper, mindenre válaszolnak nagyon rövid időn belül. A kérdésekre is mindig készségesen válaszolnak. Szóval igazán profi szakemberek.
Gábor Huszák
Gábor Huszák
2024-05-16
Több mint három hónapja dolgozunk együtt Facebook hirdetések kezelésében és posztolásban segítenek. Segítségükkel sok új ügyfelet értem el. Válaszd te is a FrozenMango Media-t és nem fogsz csalódni!
Anita Szabó
Anita Szabó
2024-05-01
Tudatos és lelkes csapat. Mindenre képesek, hogy sokszorozzák a bevételed Ha igazán jó marketinget akarsz akkor keresd a Frozen Mango csajokat
Aurélia Reichardt
Aurélia Reichardt
2024-04-20
Bármikor fordulok a Frozen-hez, mindig készséggel, gyorsan állnak rendelkezésre és minden problémámra azonnal találnak megoldást. Abszolút csak ajánlani tudom a velük való tartós együttműködést.
Pápai Áron
Pápai Áron
2024-04-18
Nehany honapja kezdtunk neki a kozos munkanak. Szocmedia hirdeteseket keszitik es csinaljak nekunk. Az anyagot precizen, a keresnek teljes mertekben megfeleloen, nagyon kreativ modon keszitik el. Ha barmi gondom merult eddig fel, szinte azonnal el tudtam erni oket. Mindenkinek nyugodt szivvel ajanlom, realis az arszabasuk, segitokeszek, es nem kell napokat varni a kontaktalasra.
Kevin Kovács
Kevin Kovács
2024-03-11
Rendkívül elégedett vagyok Réka oktatási módszereivel. Jelenleg a Google hirdetéskezelésre készít fel, de a TikTok hirdetéseket is az ő segítségével tudtam elsajátítani. Nagyon türelmes és segítőkész volt az egész tanulási folyamat során, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosabb legyek ezen a területen. Réka szakmai tudása lenyűgöző, és minden kérdésemre érthetően, felkészülten válaszolt. Egyértelművé tette a hirdetési platformok bonyolult világát, és megmutatta, hogyan maximalizálhatom a hirdetési erőfeszítéseimet a legjobb eredmények érdekében. Bátran ajánlom Rékát mindenkinek, aki szeretné megérteni a hirdetéseket vagy szeretné növelni vállalkozása üzleti eredményét.
Mária Radnóti
Mária Radnóti
2024-03-10
Valódi lelkesedés és valódi szaktudás. Több mint 3 oldalnyi feladatot(!) írtam össze ami óriási potenciált tud hozni bevételben, hálás vagyok a lányoknak mert tényleg érezni, hogy segíteni akarnak és nem túl lenni az ügyfelen! Őszintén nagyon ajánlom őket, ha valakinek tényleg fontos a saját márkája és törődik a cégével! Köszönöm nektek!
Team Cremas
Team Cremas
2024-03-08
Nagyon szeretünk velük dolgozni, mindig naprakészek és rendkívül jó a kommunikáció. Köszönjük a közös munkát! Keresd őket bizalommal, mert biztos, hogy nem fogod megbánni!
Boglárka Marinka
Boglárka Marinka
2024-03-05
Réka felkészült a cégemből. A tanácsadása szuper volt. Kitértünk mindenre és mondott jó ötleteket, amiket már részben meg is valósítottam. És azon vagyok, hogy a többi is megvalósuljon.
Vica és Csaba
Vica és Csaba
Tovább olvasom
Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Rékára és Leára! 🙂 Ők végre nem csak a levegőbe beszélő marketingesek, hanem egyenesen, érthetően, átláthatóan kommunikálnak. Amit vállalnak, azt a maximumon felül teljesítik! Szakmájukban kimagasló tudással rendelkeznek, de ami szerintem szintén nagyon fontos, hogy ők is hisznek a vállalkozásunkban, így szívvel-lélekkel tudunk együtt dolgozni! Köszönjük Nektek! Vica & Csaba
Krisztian P.
Krisztian P.
Tovább olvasom
Kiváló csapat, humoros és érthető kommunikáció. Nagyon örülök, hogy a Frozen Mango mellett döntöttünk. Felkészült, profi szakemberek. Lényegretörő tanácsaikkal, szaktudásukkal sokat segítettek cégünknek. Csak ajánlani tudjuk Őket Mindenkinek.
Timea B.
Timea B.
Tovább olvasom
A Rékával való együttműködés nagyon gördülékenyen ment, gyorsan reagált minden kérésemre és professzionálisan igazgatta a háttérben a hirdetéseimet, ami folytán egy nagyon sikeres kampányt zártunk. A felvetéseimre, ötleteimre szakmailag megalapozott válaszokat adott, így sokat tanultam én is a közös munkánk által. Úgy éreztem, nem vagyok egyedül a folyamatban, hanem egy biztos kéz irányítja a hirdetéseimet, így amiatt nem kell aggódnom, tudok a többi teendőre koncentrálni. Köszönöm és szívből ajánlom!
Krisztián K.
Krisztián K.
Tovább olvasom
Nagyon kedvesek, aranyosak, segítőkészek. Bátran ajánlom őket.
Áron P.
Áron P.
Tovább olvasom
Nehany honapja kezdtunk neki a kozos munkanak. Szocmedia hirdeteseket keszitik es csinaljak nekunk. Az anyagot precizen, a keresnek teljes mertekben megfeleloen, nagyon kreativ modon keszitik el. Ha barmi gondom merult eddig fel, szinte azonnal el tudtam erni oket. Mindenkinek nyugodt szivvel ajanlom, realis az arszabasuk, segitokeszek, es nem kell napokat varni a kontaktala
Mária R.
Mária R.
Tovább olvasom
Valódi lelkesedés valódi szakértelem! 🙌🏻
Zoltan N-M.
Zoltan N-M.
Tovább olvasom
Egy igazán megbízható marketing ügynökség! Tényleg tudták hogy mint kell tenni és főleg, hogy mikor 🤓. Bizalommal tudom ajánlani őket 😉
Tamás Cs.
Tamás Cs.
Tovább olvasom
Google Ads auditot kértem tőlük, és időre, pontosan elemezték a fiókot, sok olyan tanácsot, tippet kaptam, amivel aztán lehet finomítani a kampányok teljesítményét.
Dikó P.
Dikó P.
Tovább olvasom
Örömmel ajánlom mindenkinek a Frozen Mango Media-t, aki gyors és megbízható partnert keres a marketing világában. Számomra abszolút pozitív a tapasztalat, később is keresni fogom őket. 🙂
CPM
CPM
Tovább olvasom
Köszönjük a Frozen Mango Media munkáját, nélkülük nem siekrült volna elérnünk azt, hogy egy nemzetközi cég magyarországi partnerei lehetünk!
Előző
Következő

Mikor érdemes hozzánk fordulnod és hogyan tudunk neked segíteni PPC Hirdetéskezelés terén?

1.) Ha jelenleg is aktívan hirdetsz a következő platformokon, vagy csak az egyiken: Meta (Facebook, Instagram), Google, Pinterest, TikTok Ads – De nem vagy (felhőtlenül) elégedett az eredményekkel.

 Ez esetben először egy hirdetési fiók auditot érdemes kérned tőlünk, amelyből kiderül, eddig hol csúsztak el a dolgok, és miben rejlik a kiaknázatlan potenciál, hogy lehetne eredményesebben hirdetni. Egy audit során nagyon komplexen átvizsgáljuk a hirdetési fiókodat, és prezentáljuk neked az elkészített anyagot, ahol lehetőséged nyílik kérdezni tőlünk, ha valamit esetleg nem értesz. A prezentáció után pedig elküldjük emailben az anyagot.

2.) Ha eddig még nem hirdettél, de szeretnél aktívan hirdetni (és nem okoz gondot a havi minimum 100.000 Ft/platform hirdetési költés) azonban nem szeretnéd te kezelni a hirdetéseket, illetve nem szeretnél felvenni erre egy belsős munkatársat, hanem inkább kiszerveznéd.

Fordulj hozzánk bizalommal! 

Kattints a gombra, írd le miben szeretnéd kérni a segítségünket, és küldd el az ajánlatkérésedet! Mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot

Kikkel fogsz dolgozni?

AZ ARCOK A SIKEREINK MÖGÖTT.

Réka

Fekete öves PPC Ninja & Marketingstratéga

Lea

Fekete öves SEO & Marketingstratéga

TEGYÜK MÉG SIKERESEBBÉ A VÁLLALKOZÁSODAT!

A legjobb alkalom Tegnap volt, a második legjobb alkalom viszont MOST van!

hu_HU